Julkisivuremontti on taloyhtiössä tehtävistä remonteista toiseksi suurin putkiremontin jälkeen. Siinä korjataan rakennuksen julkisivu ja mahdollisesti myös ikkunat ja parvekkeet.

Thank you for reading this post, don't forget to subscribe!

Julkisivuremontti tehdään, kun talon julkisivu ja rakenteet vaativat kunnostusta. Uusi julkisivu suojaa taloa kulumiselta ja sään vaihteluilta sekä parantaa rakennuksen yleisilmettä. Tämä vaikuttaa myönteisesti asuntojen arvon kehitykseen.

JulkisivuremonttiLisäksi julkisivuremontti parantaa rakennuksen energiatehokkuutta, mikä näkyy pitkällä aikavälillä kohtuullisina asumiskustannuksina.

Vaikutus asumisviihtyisyyteen
Julkisivuremontti tehdään yleensä kevään ja kesän aikana. Talo huputetaan ja ikkunat peitetään kauttaaltaan. Julkisivuremontti vaikuttaa asumisviihtyisyyteen merkittävästi, sillä asunnossa on remontin ajan kuuma, eikä peitettyjä ikkunoita voi pitää auki. Kuumuuden lisäksi julkisivuremontista aiheutuu pöly- ja meluhaittoja.

Työmiehet työskentelevät julkisivuremontin aikana pääasiassa asunnon ulkopuolella, eikä töitä yleensä tarvitse tehdä asunnossa.

Pyydä Tarjous >>