Aurinkopaneelien asennus

1. Kattokiinnikkeiden ja kiskojen asennus

Aurinkosähköjärjestelmän asennustyö aloitetaan kattokiinnikkeiden ja kiskojen asennuksella. Huomioimme tarkasti, että emme vahingoita kattopintojen tai katon rakenteita.

Thank you for reading this post, don't forget to subscribe!

2. Aurinkopaneelien asennus

Itse paneelit asennetaan katolle tarvittaessa nosturia hyödyntäen ja kiinnitys tehdään näppärästi pikakiinnikkeillä. Näin asennus hoituu turvallisesti ja tehokkaasti.

3. Invertterin asennus

Invertterin paikan valinta ja kaapeleiden vetäminen ovat osa aurinkopaneeleiden asennusprosessia. Invertteri voidaan asentaa joko sisälle tekniseen tilaan tai suoraan ulkoseinään. Parhaan asennuspaikan löydät yhdessä asentajiemme kanssa.

Aurinkopaneelien asennus katolle

4. Asennuksen viimeistely ja kytkentä

Lopuksi invertteri kytketään aurinkosähköjärjestelmään ja tehdään loppukatselmus. Jokaiseen asennukseen kuuluu kattava käyttöönotto-opastus. Saat käyttöösi myös aurinkopaneelien seurantajärjestelmän ja lisäksi vastaamme tarvittavista viranomaisdokumenteista. Se on meistä vain reilua.

Kas näin. Aurinkosähkön tuotanto voi alkaa!

Meiltä saat juuri sinun tarpeisiisi optimoidun aurinkopaneelipaketin avaimet käteen -toimituksena. Voit halutessasi maksaa Oomin aurinkopaneelit kuluttomalla ja korottomalla osamaksulla. Osamaksuun voit ottaa luoton 3 vuodeksi.

Aurinkopaneelit kotiin